image

SERVICIUL DE REPATRIERE - ETAPE

etichete: repatriere decedati, transport morti, etape, informatii repatriere, transport mortuar detalii, cum se realizeaza transportul mortuar, firma repatriere, agentie funerara, transport decedati italia romania, transport decedati germania romania, firma autorizata servicii funerare, cea mai buna firma de repatrieri, cel mai mic pret la transport mortuar, serviciu funerar repatrieri

Pregatirea si efectuarea serviciului de repatriere a persoanei decedate, dintr-o tara din Uniunea Europeana in Romania, presupune respectarea unor legi si etape. Cardinal Funerare este o Agentie Funerara Autorizata pentru a asigura servicii de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor indoliate cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca.
Pe durata transportului, asiguram serviciul de conservare a corpului, astfel incat la destinatie sicriul sa poata fi deschis pentru ca cei de acasa sa-si poata lua ramas bun de la persoana decedata.
In vederea pregatirii transportului funerar, se parcurg o serie de etape pe care Cardinal Funerare le asigura persoanelor in cauza.

Acestea sunt:
- Intocmirea documentelor pentru Medicina Legala
- Servicii de imbalsamare certificata si de conservare a corpului
- Tanatoestetica
- Intocmirea documentelor in vederea obtinerii Pasaportului Mortuar
- Intocmirea documentelor Consulare
- Asigurarea unui sicriu special pentru repatrierea internationala
- Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morga
- Documentele vamale
- Transportul sicriului la destinatia din tara in care realizam repatrierea

Cardinal Funerare va ofera garantia faptului ca suntem profesionisti in domeniul transportului funerar international si ca vom respecta intru totul cerintele dumneavoastra.

Suntem o societate fondata si coordonata pe principii de profesionalism, seriozitate si respect!
Pentru orice intrebari referitoare la repatrierea unei persoane decedate, transportul mortuar sau documentatia necesara repatrierii, nu ezitati sa ne contactati la unul din numerele de telefon de mai jos sau direct prin formularul de contact de pe site.

Transportul funerar in Romania, va fi efectuat in maxim 72 de ore!
Serviciul Cardinal info-clienti este disponibil NON-STOP
004 0752 274 188
004 0752 274 178
0039 328 90 92 095


De ce sa ne alegeti pe noi?
Evident ca sunt multe companii care se ocupa de acest serviciu, iar prezentarea lor este una convingatoare. Singurul lucru pe care il putem evidentia, este faptul ca ne bazam pe adevarul informatiilor prezentate in acest site si pe profesionalismul in domeniul transportului funerar international, dobandit de-alungul celor peste 10 ani de cand repatriem decedati pe intreg teritoriul Uniunii Europene.
Avem doar masini marca Mercedes-Benz, omologate si echipate corespunzator pentru a efectua acest serviciu in conditii de maxima igiena si siguranta!
Suntem convinsi de faptul ca daca cei pe care ii transportam ne-ar putea oferi o recomandare, aceasta ar fi fara doar si poate, una pozitiva si deosebita!