image

Transport decedati Italia-Romania :: 004 0752 274 188

etichete: transport mortuar, repatrieri, decedati, italia romania, transport funerar italia romania, firma repatrieri, telefon repatriere, documente funerare, pasaport mortuar, firma autorizata transport persoane decedate, decedati in italia, documente consulare

Repatriem persoane decedate de pe teritoriul Italiei in Romania de peste 10 ani. Masinile pe care le avem ne permit sa facem mai multe transporturi in acelasi timp, astfel putem servi mereu cererile pe care le primim.
Efectuam repatriei persoane decedate din orice provincie a Italiei: Abruzzo, Basilicata, Calabria, Campania, Emilia-Romagna, Friuli Venezia Giulia, Lazio, Liguria, Lombardia, Marche, Molise, Piemonte, Puglia, Sardegna, Sicilia, Toscana, Trentino-Alto Adige, Umbria, Valle d'Aosta, Veneto, cu destinatia la domiciliu, in orice Judet din Romania.

Intocmim rapid documentele necesare pentru transportul funerar din Italia in Romania.
Transportul funerar din Italia in Romania, va fi efectuat in maxim 72 de ore!

Serviciul Cardinal info-clienti este disponibil NON-STOP
limba romana & limba italiana: 0039 328 90 92 095 (IT)
limba romana & limba italiana: 004 0752 274 188 (RO)
limba romana & limba italiana: 004 0752 274 178 (RO)

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!
Cardinal - Seriozitate si Respect!

De ce sa ne alegeti pe noi?
Evident ca sunt multe companii care se ocupa de acest serviciu, iar prezentarea lor este una convingatoare. Singurul lucru pe care il putem evidentia, este faptul ca ne bazam pe adevarul informatiilor prezentate in acest site si pe profesionalismul in domeniul transportului funerar international, dobandit de-alungul celor peste 10 ani de cand repatriem decedati pe intreg teritoriul Uniunii Europene.
Avem doar masini marca Mercedes-Benz, omologate si echipate corespunzator pentru a efectua acest serviciu in conditii de maxima igiena si siguranta!
Suntem convinsi de faptul ca daca cei pe care ii transportam ne-ar putea oferi o recomandare, aceasta ar fi fara doar si poate, una pozitiva si deosebita!