Serviciile noastre

Avem o experienta vasta in domeniul serviciilor funerare si suntem recunoscuti la nivel european pentru seriozitate si calitatea serviciilor. Cardinal Funerare vine in sprijinul dumneavoastra cu un pachet complet de servicii, incepand de la: baticuri si esarfe de doliu, lumanari si prosoape, sicrie, coroane, jerbe, monumente funerare si accesorii funerare pana la organizarea de parastase si repatrierea decedatilor.

Efectuam repatrieri persoane decedate, asiguram actele necesare pentru intocmirea unui pasaport mortuar pe baza caruia se poate efectua transportul funerar international, precum si restul documentelor necesare pentru repatriere.

"Cand am infiintat Cardinal Funerare, mi-am propus ca aceasta companie sa devina un sprijin pentru romanii indoliati. Preturile practicate de noi sunt cele mai mici, iar seriozitatea si profesionalismul la cel mai inalt nivel!" Constantin Gafton - Manager

 • Servicii Funerare

  Suntem o firma din Judetul Neamt, foarte cunoscuta pentru seriozitatea noastra si profesionalismul de care am dat dovada.

 • Transport mortuar

  Suntem autorizati pentru a transporta persoane decedate pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

 • Organizare Parastase

  Va putem ajuta cu organizarea parastasului si a celor de trebuinta, in colaborare cu firme de catering.

 • Jerbe Funerare

  La noi puteti gasi jerbe funerare, coroane si aranjamente florale deosebite, la un pret convenabil.

 • Monumente Funerare

  Colaboram cu fabrici specializate in domeniu si va oferim monumente funerare, cruci si cavouri de cea mai buna calitate.

 • Sicrie

  Aducem sicrie din diverse materiale, special confectionate pentru transporturi internationale sau pentru un serviciu funerar obisnuit.