image

CARDINAL FUNERARE - REPATRIERE DECEDATI IN ROMANIA

etichete: transport mortuar romania, repatriere morti in romania, funerare neamt, servicii funerare neamt, transport decedati, firma serioasa repatriere decedati, firma serioasa servicii funerare, pret servicii repatriere, tarife funerare, agentie funerara ieftina, cardinal repatrieri

Cauti o firma pentru transportul unei persoane decedate in Romania? Cardinal Funerare efectueaza transport mortuar din oricare tara europeana, in Romania. Suntem o Agentie Funerara Autorizata pentru a asigura servicii de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor indoliate cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca.

Asiguram documentatia necesara transportului funerar si respectarea urmatoarelor etape:
- Intocmirea documentelor pentru Medicina Legala
- Servicii de imbalsamare certificata si de conservare a corpului
- Tanatoestetica
- Intocmirea documentelor in vederea obtinerii Pasaportului Mortuar
- Intocmirea documentelor Consulare
- Asigurarea unui sicriu special pentru repatrierea internationala
- Preluarea sicriului de la domiciliul persoanei decedate sau de la morga
- Documentele vamale
- Transportul sicriului la destinatia din tara in care realizam repatrierea

Suntem o societate fondata si coordonata pe principii de profesionalism, seriozitate si respect!

De ce sa ne alegeti pe noi?
Evident ca sunt multe companii care se ocupa de acest serviciu, iar prezentarea lor este una convingatoare. Singurul lucru pe care il putem evidentia, este faptul ca ne bazam pe adevarul informatiilor prezentate in acest site si pe profesionalismul in domeniul transportului funerar international, dobandit de-alungul celor peste 10 ani de cand repatriem decedati pe intreg teritoriul Uniunii Europene.
Avem doar masini marca Mercedes-Benz, omologate si echipate corespunzator pentru a efectua acest serviciu in conditii de maxima igiena si siguranta!
Suntem convinsi de faptul ca daca cei pe care ii transportam ne-ar putea oferi o recomandare, aceasta ar fi fara doar si poate, una pozitiva si deosebita!

Pentru orice intrebari referitor la transportul unei persoane decedate, serviciul funerar de repatrieri sau intocmirea documentatiei necesare, nu ezitati sa ne contactati!

Transportul funerar in Romania, va fi efectuat in maxim 72 de ore!
Serviciul Cardinal info-clienti este disponibil NON-STOP
004 0752 274 188
004 0752 274 178
0039 328 90 92 095

Cardinal - Seriozitate si Respect